Personligt udviklingsforløb

Personligt udviklingsforløb
I et personligt udviklingsforløb vil du blive fulgt på vej ind i dit liv med mere selvværd, ro, balance og overskud. Jeg støtter dig til at komme ind til det, man kan kalde for sjælen, kernen, essensen eller .....


Sammen sætter vi mål for forløbet og det bliver løbende justeret, så vi hele tiden er enige om målet og rammen.

Metoderne vil være en veksling mellem forskellige kropsbehandlinger, som du kan læse mere om på min side under behandlinger samt coachende samtaler, energi øvelser, healing, clairvoyante beskeder og måske walk and talk i naturen.


Jeg har over 25 års erfaring med at hjælpe mennesker med personlig udvikling igennem mit arbejde som støtte-kontaktperson og vil gerne hjælpe endnu flere via dette forløb. Derudover har jeg selv gået igennem stor personlig udvikling ved fx. at gå fra offerrolle til at tage ansvar og opleve friheden ved dette. Jeg er gået fra at være en kvinde med bla. lavt selvværd, stort pleasergen og præstations fokuseret, til at turde stå ved mig selv, give min mening til kende og hviler nu mere og mere i mig selv.


Det er vigtigt, at du er spirituelt interesseret eller åben, da jeg arbejder indenfor en universel forståelse og gerne vil invitere mere clairvoyance ind i mine behandlinger.
Grundpakken: Her får du 10 sessioner af 1-1,5 times varighed. En blanding af kropsbehandlinger, samtale, healing og energiøvelser.


Luksuspakken: Her får du 10 kropsbehandlinger af 1-1,5 times varighed +3 mdrs. forbrug af ASEA, som består af immunforstærkende Redox molekyler. Læs om ASEA her: https://kitsbehandling.myasealive.comBegge forløb vil strække sig over ca. 3 mdr. så der vil være tid til at integrere dine oplevelser, nye indsigter mv. i din hverdag.